Hypnoseffect       - direct en effectief -

Ervaringen

Fijn dat je jouw ervaringen met HypnosEffect hier wil delen! DankjewelAlleen je naam, datum, tijdstip en bericht worden zichtbaar.

Gastenboek

25 berichten op 2 pagina's
Iris T.
02-10-19 10:10:26
Al heel lang loop ik met een fobie voor katten. Na weer een confrontatie tijdens de zomervakantie heb ik Petra benaderd met de vraag of hypnotherapie ook daarvoor geschikt is.
Na één sessie met Petra heb ik afgelopen weekend een eerste positieve ontmoeting met maar liefst twee katten gehad! Het panische gevoel is weg. Ik was vooral gespannen dat ik nog bang zou zijn, maar omdat er geen paniekgevoel was, was ik toch op mijn gemak. Heel gek als je weet dat je normaal bang bent en het dan opeens niet meer voelt! Ik heb de hele avond in dezelfde ruimte doorgebracht en uiteindelijk een kopje gekregen (en dus toegelaten) van een van de katten!

Dankjewel Petra voor je hulp!
Susanne -
25-09-19 20:23:54
Ik ben bij Petra geweest om gewicht te verliezen. De hypnose-sessie was erg ontspannend, het was makkelijk om me over te geven aan de kalme stem van Petra en de positieve suggesties voor mijn onderbewustzijn.
Sinds de hypnose-sessie heb ik een stuk minder zin in ongezond eten, zit ik sneller vol, denk ik minder aan eten en ben ik er in mijn hoofd een stuk minder mee bezig.
Hoewel je het "werk" nog steeds zelf moet doen, heeft de hypnose-sessie er wel voor gezorgd dat het een stuk makkelijker gaat en ben ik sindsdien al bijna 8 kilo kwijt! Het afvallen gaat niet snel, maar wel gestaag en het gewicht kan ik er ook makkelijk af houden.
Ik voel me fijner, fitter en heb een goed gevoel over mijn lijf.
Angelique
24-09-19 11:45:32
Petra begeleidt je op een deskundige en liefdevolle manier tijdens de hypnose-sessie. Het is heel bijzonder hoe diep de werking is en dat er ook echt iets in jezelf verandert. Dankjewel Petra!
Ria nvt
08-09-19 23:31:59
Ik heb/had meer dan 40 jaren hooikoortsklachten, Na één sessie bij Petra heb ik geen niesbuien en brandende ogen meer gehad. De opdracht die ik van haar meekreeg na de sessie was, telkens als je denkt dat je gaat niezen, dan wrijf je over je oorlelletjes. Dit was om mijn brein af te leiden van de reactie. die ik normaal op grassen e.d. kreeg.
Ik heb een prettig en ontspannen gevoel ervaren tijdens de sessie. Petra, dank je wel
jet Van de laar
01-09-19 20:04:44
Hypnotherapie heeft bij mij super geholpen ben bijna een jaar rookvrij dankzij petra
Tonen: 5  10   20