Hypnoseffect       - direct en effectief -

Afvallen

Herken je dit? Je worstelt met je gewicht, en als gevolg van je overgewicht misschien ook met klachten als hoge bloeddruk en (dreigende) diabetes II. Je weet echt wel wat gezonde voeding is, en dat je meer moet bewegen om af te kunnen vallen, maar je eetpatroon en lifestyle blijvend veranderen blijkt vaak een ondoenlijke opgave; teveel gedoe en te weinig tijd, te moeilijk, niet gemotiveerd kunnen blijven, je bent tenslotte ook maar een mens....... 

Jezelf altijd beheersen is gewoon niet vol te houden en als je dan toch eenmaal hebt ‘gezondigd’, is dikwijls het hek van de dam. Je bent teleurgesteld in jezelf, vermijdt de spiegel. Je neemt je voor de zoveelste keer voor om de dag of de week erop maar wéér opnieuw beginnen. Die kleinere maten in je kast dragen zit er voorlopig niet in. Leuke nieuwe kleren in de winkel zitten niet lekker of staan je niet. Het traplopen, veters strikken en overeind komen uit die lage bank gaat steeds moeizamer. Je ziet op tegen feestjes of etentjes, want de verleiding is dan groot! En wat steek je dan onvoordelig af bij slankere vrienden of collega’s; niet eerlijk gewoon! En je curves omarmen en accepteren is makkelijk gezegd, maar lukt je ook niet echt…. Om nog maar niet te spreken over de gezondheidsrisico's die je loopt; diabetes II, hoge bloeddruk, slijtage aan gewrichten enz.

Hypnose kan je dan helpen door juist de onderliggende sabotage van je onderbewustzijn aan te pakken. Je onderbewustzijn heeft eventuele ongezonde eetgewoontes en emotionele redenen voor overgewicht stevig verankerd en opgeslagen. Eten is of was voor jou misschien een troost, een manier om stress en frustratie te onderdrukken. Misschien was het een beloning: want natuurlijk heb je soms "gewoon iets lekkers verdiend"! Je mag toch zeker wel genieten....en je leeft maar één keer, niet dan? Iedereen die worstelt met zijn/haar gewicht kent alle smoezen die je jezelf wijsmaakt en waardoor je toch weer voor de bijl gaat. Mogelijk heb je het ook verleerd om te luisteren naar je lichaam en voel je niet meer wanneer je vol zit. 

Met hypnose kun je al snel die mindset veranderen; je hebt minder trek en eet gezonder. je voelt je sneller voldaan en kunt  verleidingen gemakkelijk weerstaan omdat je totaal geen behoefte hebt aan veel, vet of zoet. Geen probleem als je 5 tot 10 kilo kwijt wil. Je kunt je overgewicht letterlijk loslaten en uiteindelijk een gezond gewicht bereiken. Soms spelen meerdere emotionele oorzaken mee, of zwakt je motivatie onverwacht wat af. Dan kan het nodig zijn om na enkele weken bij een tweede sessie  tussentijdse aanpassingen te doen, of om het afvalproces een nieuwe extra boost te geven. Dat werkt effectief, houdt het afvalproces in gang en versterkt een blijvend resultaat. Bovendien kan zo bij iedere cliënt maatwerk geleverd worden. 

Duur van de sessie voor afvallen: ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Kosten: 135 euro