Hypnoseffect       - direct en effectief -

Ervaringen

Fijn dat je jouw ervaringen met HypnosEffect hier wil delen! DankjewelAlleen je naam, datum, tijdstip en bericht worden zichtbaar.

Gastenboek

24 berichten op 5 pagina's
Sheila Swinkels
01-04-22 20:06:51
Had ik dit maar eerder gedurfd, denk ik nou steeds. Dankjewel, je weet wel wat dit voor mij betekend.
Henk Ansems
10-02-22 13:44:20
goedemiddag Petra, graag wil ik een review voor je schrijven. Allereerst het welkom in jouw mooie praktijk: het voelde meteen goed. De sfeer, de rust , de uitleg n.a.v. mijn vragen. Na een fijn gesprek een hypnosesessie gedaan. Toen bleek ook wel dat je goed geluisterd had naar mijn verhaal, want het heeft precies de juiste snaar geraakt. Er kwamen zelfs dingen voorbij die ik niet had verteld, maar die jij tussen de regels door toch had begrepen. Dank daarvoor.
Het was een hele fijne en ontspannen ervaring, heel relaxt, terwijl er intussen toch zo ontzaglijk veel gebeurt. Dankjewel voor alles, misschien tot ziens (voor iets anders?). Hartelijke groet, Henk
Nelleke V.
18-11-21 09:58:45
Ik wilde afvallen en dat is ook gelukt! Nog niet zoveel als ik eigenlijk wou, maar….de grootste verandering zit tussen mijn oren. Ben niet meer de hele dag bezig met eten en voor het eerst in vele jaren blij met mijn spiegelbeeld, rust in mijn hoofd. Ik voel me goed en zit lekker in mijn vel. Was lang geleden, dus dankjewel!
Patty v.d. E
22-09-21 11:23:25
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij de hypnose praktijk van Petra. We hebben een heel goed gesprek gehad voor de hypnose. Ze kan heel goed luisteren en geeft je het gevoel dat het een veilige omgeving is waarin je alles kunt zeggen wat je kwijt wilt. De hypnose word specifiek op jouw wensen aangepast naar de hand van het intake formulier en het gesprek. Tijdens de hypnose heeft ze een fijne rustige stem. Ik ging bij de praktijk weg met een positief en zelfverzekerd gevoel. De hypnose is nu 3 weken geleden. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug en ik durf meer te staan voor mijn eigen standpunten/meningen. Ik doe gewoon mijn eigen ding en maak mij niet zo druk om de meningen van anderen. En ik heb weer plezier in mijn creatieve projecten bij mijn opleiding. Het is een hele positieve ervaring geweest en ik zou het iedereen aanraden! Echt super bedankt Petra!
vd K
16-09-21 09:15:11
Ik snap nog steeds niet hoe het kan dat een probleem waar je jarenlang last van hebt, zomaar ineens over is. Was ik maar eerder gekomen. Dus heel erg bedankt!
Groetjes, Janet
Tonen: 5  10   20