Hypnoseffect       - direct en effectief -

Praktische zaken


Intakeformulier: Dit wordt je na het maken van een afspraak toegezonden via mail, maar kun je hier ook alvast bekijken en/of downloaden 
Behandelingsvoorwaarden: 
Privacyverklaring: 

 

 
Wet WKKGZ:  de overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft zij wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt en wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Sinds 1 januari 2017 is voor alternatieve zorgaanbieders deze wet van kracht die o.m. eisen stelt aan een objectieve klachtenbehandeling van een cliënt versus de zorgaanbieder. Het eerste doel van die klachtenbehandeling is herstel van de relatie tussen hen beiden. De cliënt kan zich desgewenst wenden tot een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Ik ben aangesloten bij Klachtenportaal Zorg onder lidnr.10987.

Belangrijk: Hypnose werkt alleen als je de verandering echt zelf wil. Ik vind het daarom belangrijk dat je zelf voldoende gemotiveerd bent voor de sessie. Als je bijv. komt omdat je partner dat graag wil of wanneer je er eigenlijk geen vertrouwen in hebt, heeft een afspraak geen zin. Dat is ook het geval als je tijdens het kennismakingsgesprek geen klik ervaart. Geef dit a.u.b. gewoon aan.

Meer weten of zien over hypnose?  Het web staat vol met relevante en minder relevante informatie. Mocht je meer onderbouwde informatie willen, kan ik je de documentaire 'hypnose op recept' aanraden, maar er zijn vele filmpjes en  artikelen via Google te vinden. Heb je een vraag of opmerking: mail me , ik hoor het graag! 

* NPO2- documentaire : "Hypnose op recept" https://www.ntr.nl/2Doc/134/detail/Hypnose-op-recept/VPWON_1283073

* via Uitzending gemist: Dokters van morgen, seizoen 4, aflevering 9: Placebo, de kracht van je brein

* artikel nu.nl: hypnose helpt bij opvliegers  http://www.nu.nl/gezondheid/2942252/hypnose-helpt-bij-opvliegers.html