Hypnoseffect       - direct en effectief -

Zelfvertrouwen, zelfbeeld en faalangst-reductie


Sommigen hebben het, veel anderen niet: zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Als je het hebt,  maakt het dat je initiatief durft te nemen, open en spontaan durft te zijn, creatief kan denken, niet bang bent om te falen. Je bent blij met jezelf en met wie je bent. Hoe superfijn is dat! Maar als dat niet zo is, kan het je leven behoorlijk verzuren. Je blijft maar twijfelen; over je capaciteiten, over je uiterlijk, over hoe anderen over je denken (zal vast negatief zijn, toch? !)…. Je bent bang om voor schut te staan, bang om te falen, vindt het vervelend als de aandacht op jou gevestigd wordt. Toetsen of examens zijn een drama, want je verwacht bij voorbaat dat ze te moeilijk zijn of dat het je niet gaat lukken! En weet je....doordat je jezelf overtuigd hebt dat het zo gaat gebeuren, wordt die angst ook vaak bewaarheid; je blokkeert, gaat stuntelen of haakt af. Onbewust wil iedereen graag immers zijn eigen gelijk bevestigd zien: zie je wel, ik wist het wel..... Gebrek aan zelfvertrouwen of een negatief zelfbeeld kunnen zo behoorlijk beperkend werken; eeuwig zonde!  

 “Ik begin er maar liever niet aan, dan mislukt het ook niet! Ik ben ook zo stom, verlegen, onhandig, dik”….vul maar in. Als dit jouw gedachten over jezelf zijn, is er goed nieuws voor je. Met hypnose kun je deze gedachten en mening over jezelf helemaal loslaten en positief veranderen. Het onderbewuste programmaatje over je zelfbeeld wordt gereset en je kunt oprecht blij, trots en tevreden met jezelf zijn. Hoe super-superfijn is dat ! En omdat je dan zo positief over jezelf denkt, heeft dat ook weer effect op je resultaten, je prestaties, de manier waarop je je gedraagt en communiceert. Je durft meer, wil meer, kan meer, enne....het mooiste is dat het je nog lukt ook !!

Bij deze sessie kan ook EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing ) of IEMT (Integral Eye Movement Therapy) worden toegepast.


Duur van de sessie: 1 tot 1,5 uur

Kosten: 135 euro