Hypnoseffect       - direct en effectief -

Stoppen met roken

 

Als roker weet je natuurlijk dat je beter kunt stoppen, je hebt het misschien ook al een paar keer geprobeerd. Je baalt van jezelf als je het wéér niet hebt volgehouden, je wordt er chagrijnig van. Je vindt het vervelend dat je huis, je kleren en je adem stinken. Je voelt je bijna een paria als je tijdens een feestje of etentje weer in je eentje naar buiten moet om je benodigde portie nicotine te “scoren'. Of als je op zoek moet naar een van de weinige plekken waar het überhaupt nog mag. Die zijn er ook steeds minder! 

Je gezondheid en conditie zijn natuurlijk een punt van zorg; roken is de belangrijkste oorzaak van longkanker en is ook een risicofactor voor andere vormen van kanker, voor COPD, en het verdubbelt de kans op hart- en vaatziekten. Daar wil je liever niet aan denken, maar het zit wel in je achterhoofd. Soms heb je hoestbuien bij het opstaan of ben je kortademig na inspanning. Je hebt eigenlijk permanent een verminderde weerstand, smaak en reuk zijn aangetast. Jammer, want je hebt maar één lichaam waarmee je graag zo gezond mogelijk zo oud mogelijk wil worden.

Misschien voel je je ook schuldig als je anderen in je omgeving mee laat roken; zij zijn overgeleverd aan jouw verslaving, en ondervinden nadelige gevolgen zonder daar zelf voor gekozen te hebben...

En dan de kosten….wat zou je allemaal kunnen doen met het geld dat je zomaar letterlijk in rook laat opgaan? Je kunt beginnen met een hypnosesessie! Niet alleen voor je eigen gezondheid maar ook voor je portemonnee een investering met supersnel rendement; dat is nog eens snel terugverdiend!  Met hypnotherapie worden fantastische resultaten geboekt. Je zin in een sigaret verdwijnt, je voelt je fris en bevrijd. En belangrijk: je hebt de controle over je lijf weer terug!  Na afloop ben je een niet-roker! 


Duur van de sessie: ongeveer 1 tot 1,5 uur

Kosten: 135 euro