Hypnoseffect       - direct en effectief -

Allergieën


Het zijn er veel: huisstofmijt, huisdieren, nikkel, hooikoorts, bepaalde voedingsmiddelen. De klachten zijn niet bij iedereen even hevig, maar kunnen je veel last bezorgen. Jeuk, uitslag, tranende ogen, last van je luchtwegen, niesbuien enz. zijn de manieren waarop je lichaam aangeeft dat je in aanraking komt met een stof die het als vijandig of ongewenst ziet. Die reactie van je afweersysteem is vaak overdreven of onnodig. Kattenharen en pollen bijvoorbeeld vormen immers geen directe bedreiging voor de gezondheid, de meeste mensen hebben er totaal geen last van. Maar ooit heeft je lichaam besloten om zo te reageren op deze stoffen en dat is een steeds sterkere gewoonte, een 'programmaatje' geworden. Dat kan echter vrij eenvoudig doorbroken worden met hypnose. 

Ook eczeem is vaak een allergische ontstekingsreactie van je huid. Het komt regelmatig voor in combinatie met astma en kan getriggerd worden door verminderde weerstand, stress, contact met allergenen of simpelweg de verzwakte conditie van de huid.  

Een gemakkelijke oplossing zou zijn om de situaties en stoffen waar je allergisch voor bent te vermijden, maar dit is niet altijd mogelijk. Bij een hypnotherapie-sessie achterhalen we waarom je lichaam zo heftig reageert op deze specifieke stof of situatie en zorgen er vervolgens voor dat de reactie wordt getemperd en in bijna alle gevallen zelfs helemaal weggenomen. 


Duur van de sessie: 1 tot 1,5 uur

Kosten: 135 euro