Hypnoseffect       - direct en effectief -

 


Hoe gaat een sessie in zijn werk? 


Je maakt telefonisch of via mail een afspraak voor een uitgebreid kennismakings- en intake-gesprek.Dit betekent ook dat je akkoord gaat met de privacyverklaring en de behandelingsvoorwaarden. Tijdens dit intake-gesprek bespreken we o.a.het vooraf ingevulde intakeformulier (zie ook downloads), leg ik je uit wat je kunt verwachten en beantwoord ik al je vragen. Samen bespreken we wat je met de hypnose wil bereiken en wat voor jou de beste mogelijkheden zijn. Ook kunnen we een inschatting maken of eventueel een tweede sessie nodig kan zijn. 

Tijdens dit kennismakingsgesprek kun je besluiten of je ervoor wil gaan en of je voldoende vertrouwen in me hebt, of het zogezegd "klikt". Is dit niet het geval, dan ontbreekt de basis voor een succesvolle sessie en is het verstandig om het hierbij te laten. Voel je dan niet bezwaard en geef dit vooral aan! Je doet ons dan allebei een plezier, want we zijn geen van beiden gebaat bij een sessie die geen resultaat oplevert.  

Mocht je na dit gesprek door willen gaan met een sessie, maak je het je gemakkelijk in een comfortabele stoel en met behulp van mijn aanwijzingen zorgen we eerst dat je fysiek en mentaal ontspannen bent. Die ontspannen trance gaan we verdiepen, zodat de kritische factor (zie ook: 'wat is hypnotherapie?') vermindert en we het veranderwerk in het onderbewustzijn kunnen doen. Dat is gemakkelijker en effectiever naarmate je mijn aanwijzingen zo goed mogelijk opvolgt. Hoe beter suggesties gevolgd worden, hoe beter het resultaat. Ik werk met directe hypnose. Die gaat direct naar de kern van het probleem om het van daaruit op te lossen voor een blijvend resultaat. Hiervoor kunnen diverse technieken of zgn. scripts gebruikt worden. Het is belangrijk om te weten dat je gedurende de hele sessie altijd zelf de volledige controle houdt; je hoort alles, je bent niet "van de wereld", je doet geen rare dingen die je niet wil. Nadat het veranderwerk ofwel het "her-programmeren" is voltooid, kom je weer rustig en relaxed terug in het hier en nu. Je voelt je dan erg prettig en ontspannen. 

Dan volgt nog een korte nabespreking. Hoe heb je het ervaren? Misschien heb je nog vragen? Je gaat nu naar huis, je voelt je prima, energiek en bevrijd van je probleem. Het is verstandig om de rest van de dag wat rustig aan te doen en extra water te drinken. Hou vast aan het fijne, bevrijde gevoel, denk positief en vertrouw vooral op je lichaam en je brein! Dit versterkt de resultaten van de hypnose. Want je lichaam en brein doen écht wat in hypnose is bewerkstelligd !