Hypnoseffect       - direct en effectief -

CVS en PDS


Het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS) en Prikkelbare Darmsyndroom (PDS) zorgen voor veel en vaak onbegrepen ellende. Ze kunnen een enorme impact op je leven hebben. Iedereen is wel eens overmatig moe of langdurig vermoeid, en ook heeft iedereen wel eens darmklachten als het juist erg ongelegen komt, maar CVS en PDS zijn van een heel andere orde. Het is bekend dat deze aandoeningen een sterke relatie hebben met stress. De klachten moeten worden opgevat als een signaal van je lichaam dat bepaalde grenzen zijn overschreden en dat je hierdoor kwetsbaar bent. Er moet iets veranderen!

Voordat CVS- en PDS-klachten met hypnose worden behandeld, moet eerst zijn vastgesteld dat het hier daadwerkelijk om deze aandoeningen gaat. Het mogen immers geen symptomen zijn van een andere aandoening, die dan misschien niet ontdekt of onbehandeld blijft.

De hypnosesessie richt zich niet alleen op stress en op de mogelijke onderliggende psychische oorzaak van de klachten, maar zorgt ook voor meer grip op de fysieke reacties. Je krijgt de controle over je lichaam terug. 


Duur van de sessie: 1 tot 1,5 uur

Kosten: 125 euro