Hypnoseffect       - direct en effectief -

CVS en PDS


Het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS) en Prikkelbare Darmsyndroom (PDS) zorgen voor veel en vaak onbegrepen ellende. Ze kunnen een enorme impact op je leven hebben. Iedereen is wel eens overmatig moe of langdurig vermoeid, en ook heeft iedereen wel eens darmklachten als het juist erg ongelegen komt, maar CVS en PDS zijn van een heel andere orde. Het is bekend dat deze aandoeningen een sterke relatie kunnen hebben met stress. 

Behandeling van deze klachten met hypnose is maatwerk; de uitingsvorm, ernst en frequentie van klachten verschilt immers van persoon tot persoon. Een sessie richt zich niet alleen op stress en op de mogelijke onderliggende psychische oorzaak of trigger, maar zorgt ook voor meer grip op de fysieke reacties. Je ervaart meer vertrouwen in je lichaam, en krijgt daardoor de controle terug.  

Voordat CVS- en PDS-klachten met hypnose worden behandeld, moet eerst door een arts zijn vastgesteld dat het hier daadwerkelijk om deze aandoeningen gaat. Het mogen immers geen symptomen zijn van een andere aandoening, die dan misschien niet ontdekt of onbehandeld blijft.


Duur van de sessie: 1 tot 1,5 uur

Kosten: 135 euro