Hypnoseffect       - direct en effectief -

Simpson Protocol


Het (ISO 9001 gecertificeerd) Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie die is ontwikkeld door de Canadese Ines Simpson. Het is een holistische hypnose-techniek. Holistisch betekent: alles in een geheel, één totaal. Lichaam, geest en ziel zijn één geheel en staan met elkaar in verbinding, zijn niet te scheiden. Deze techniek is bij uitstek zéér effectief voor cliënten die tot een nog diepere staat van hypnose willen gaan en hun eigen 'hoger bewustzijn' willen ervaren. 

Tijdens een sessie Simpson Protocol bereik je via deze krachtige en unieke methodiek een van de diepst mogelijke niveaus van hypnose, ‘the Esdaile state and beyond’, waardoor je in contact komt met je “hoger bewustzijn”.  Dit is het allesomvattende en wetende deel diep in jou. Het staat met alles in verbinding en zorgt voor jouw allerbeste welzijn.  Je hoger bewustzijn kan putten uit - als je het zo wil noemen  - de oneindige energetische wijsheid, de kracht en energie van het universum. Deze techniek is ook daarom bijzonder effectief, en geeft vaak een diepe, overweldigende, maar ook zeer intensieve ervaring. Je hoeft daarvoor niet bijzonder spiritueel of hypergevoelig te zijn (dat ben ik ook niet!). Ik ben echter wel volledig overtuigd van de bijzonder positieve werking! 

Met behulp van het Simpson Protocol word je in staat gesteld om alle gewenste veranderingen zelf te realiseren. Het is een zorgvuldige manier om veranderingen teweeg te brengen voor elke specifieke hulpvraag. Je geneest jezelf nl. op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielsniveau. Je zou het in feite een grote schoonmaak kunnen noemen. Het is een uiterst discrete, zorgvuldige en alomvattende techniek. Het specifieke probleem wordt compleet opgelost doordat alles wat met dat probleem verbonden is, samenwerkt of beïnvloedt, wordt losgekoppeld en losgelaten. Het is dan ook voorgoed verdwenen, de resultaten zijn verbluffend te noemen. 

Met dit protocol kun je de diepste trauma’s  opsporen en neutraliseren en daarvoor de meest positieve oplossingen zoeken. Zonder dat iemand hoeft te weten wat het probleem of de oorzaak is. De communicatie tussen jou en mij als therapeut verloopt via vingersignalen  waardoor je bijna niet hoeft te praten.  Dit haalt het bewuste en oordelende brein van mij als hypnotiseur uit het proces. Je onderbewustzijn geeft het antwoord en zorgt voor de verandering van binnenuit. Werkt altijd en grondig. 

Je doet  zélf het innerlijke werk en ik begeleid het proces om het probleem op te lossen, wat het ook mag zijn. Zo kan er opgelost wordt wat er opgelost mag worden, op de juiste tijd en op de meest juiste manier. Heb je een probleem waarover je niet wilt of kunt praten omdat je je ervoor schaamt,  je schuldig voelt of denkt dat het té complex is? Misschien is er zoveel dat met elkaar samenhangt dat je probleem je te groot of te veelomvattend lijkt? Vind je privacy zo belangrijk dat je je probleem liever niet aan mij vertelt maar het wél wil oplossen? Wil jij die geweldige kracht en de stille genezing diep binnen in jezelf ervaren? Dan is deze techniek bij uitstek geschikt voor jou.

Het Simpson Protocol kun je voor de meest voorkomende problemen inzetten, maar is bijzonder geschikt bij chronische stress of burn-out. 

Misschien denk je nu: "dit klinkt me te zweverig, te vaag....." Of :" daar geloof ik allemaal niet in". Dat hoeft ook helemaal niet.  Je hoeft het niet te begrijpen om te ervaren hoeveel positiefs het kan betekenen. Je kunt er voor kiezen je open te stellen en mee te maken wat het voor je kan doen. Feit is wel, dat cliënten die voor deze hypnose-vorm kiezen en zich daar aan over kunnen geven, het zonder uitzondering als een bijzonder effectieve, intense en positieve ervaring beschouwen. Mocht jij dit ook willen meemaken, geef dit dan vooraf aan, zodat we voldoende tijd kunnen reserveren voor een afspraak.


Duur van een sessie: 1,5 tot 2 uur

Kosten: 145 euro