Hypnoseffect       - direct en effectief -

Ervaringen

Fijn dat je jouw ervaringen met HypnosEffect hier wil delen! DankjewelAlleen je naam, datum, tijdstip en bericht worden zichtbaar.

Gastenboek

25 berichten op 2 pagina's
R Houts
28-07-22 22:44:36
Na één sessie met als doel rust rondom het eten (suikerverslaving) gaat heel goed met me. Ik kan nog steeds lekker eten en merk dat het geen obsesie meer is. Ik eet nu omdat ik er zelf achter sta. Ik kan nu gewoon mijn dagelijkse dingen doen zonder steeds afgeleid te worden door de gedachte wat ik wel of niet zal gaan eten. Ik kan nu gemakkelijk 3 maaltijden op één dag eten, ipv constant blijven eten en ik maak gezondere keuzes. Had ik dit maar veel eerder gedaan. Zoals het nu is, gaat het precies zoals mijn wens was: namelijk een normale relatie met eten.
Dank je wel.
Sheila Swinkels
01-04-22 20:06:51
Had ik dit maar eerder gedurfd, denk ik nou steeds. Dankjewel, je weet wel wat dit voor mij betekend.
Henk Ansems
10-02-22 13:44:20
goedemiddag Petra, graag wil ik een review voor je schrijven. Allereerst het welkom in jouw mooie praktijk: het voelde meteen goed. De sfeer, de rust , de uitleg n.a.v. mijn vragen. Na een fijn gesprek een hypnosesessie gedaan. Toen bleek ook wel dat je goed geluisterd had naar mijn verhaal, want het heeft precies de juiste snaar geraakt. Er kwamen zelfs dingen voorbij die ik niet had verteld, maar die jij tussen de regels door toch had begrepen. Dank daarvoor.
Het was een hele fijne en ontspannen ervaring, heel relaxt, terwijl er intussen toch zo ontzaglijk veel gebeurt. Dankjewel voor alles, misschien tot ziens (voor iets anders?). Hartelijke groet, Henk
Nelleke V.
18-11-21 09:58:45
Ik wilde afvallen en dat is ook gelukt! Nog niet zoveel als ik eigenlijk wou, maar….de grootste verandering zit tussen mijn oren. Ben niet meer de hele dag bezig met eten en voor het eerst in vele jaren blij met mijn spiegelbeeld, rust in mijn hoofd. Ik voel me goed en zit lekker in mijn vel. Was lang geleden, dus dankjewel!
Patty v.d. E
22-09-21 11:23:25
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij de hypnose praktijk van Petra. We hebben een heel goed gesprek gehad voor de hypnose. Ze kan heel goed luisteren en geeft je het gevoel dat het een veilige omgeving is waarin je alles kunt zeggen wat je kwijt wilt. De hypnose word specifiek op jouw wensen aangepast naar de hand van het intake formulier en het gesprek. Tijdens de hypnose heeft ze een fijne rustige stem. Ik ging bij de praktijk weg met een positief en zelfverzekerd gevoel. De hypnose is nu 3 weken geleden. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug en ik durf meer te staan voor mijn eigen standpunten/meningen. Ik doe gewoon mijn eigen ding en maak mij niet zo druk om de meningen van anderen. En ik heb weer plezier in mijn creatieve projecten bij mijn opleiding. Het is een hele positieve ervaring geweest en ik zou het iedereen aanraden! Echt super bedankt Petra!
vd K
16-09-21 09:15:11
Ik snap nog steeds niet hoe het kan dat een probleem waar je jarenlang last van hebt, zomaar ineens over is. Was ik maar eerder gekomen. Dus heel erg bedankt!
Groetjes, Janet
Sandra v.K.
10-09-21 00:36:54
Dankjewel voor de fijne sessie. Het heeft me goed gedaan. Ik zit veel beter in mijn vel. Met vriendelijke groet
K H
10-06-21 21:47:29
hallo Petra... zoals beloofd even evalueren wat er met me is gebeurd na mijn bezoek aan jou.
allereerst moet ik vertellen dat ik er vanalles aan heb gedaan om een paniekaanval te creëeren maar tot mijn verbazing niet gelukt. ik snap er weinig van maar ben er superblij mee. jou opname heb ik nu 2 keer gebruikt en ik heb het laatste stuk nog niet gehoord ( val steeds in slaap) ik ervaar veel meer rust in mijn lijf.. ik ga er maar vanuit dat dit jouw "schuld"
Ik heb er momenteel ook een goed gevoel bij dat jij me kan helpen met stoppen met roken. 👍 thanks.
Laura S.
08-05-21 16:53:48
Het was echt heel fijn en heeft goed geholpen
Dennis van Duren
07-05-21 22:23:07
ik moet toegeven dat ik twijfelde, maar ik moet zeggen dat het echt werkt. Geen gesnotter of traanogen meer, geen niesbuien. Ik moet wel nog regelmatig de reminder gebruiken. Al kijkt mijn omgeving mij dan soms wel raar aan, haha; wat zit hij weer aan zijn oor te trekken. Verder heel tevreden. Eindelijk van mijn hooikoorts af.
Paula B
08-03-21 20:24:10
Whoohoo!! In de eerste 2 weken gingen er al 4,2 kilo eraf. Ik weet wel dat het in het begin altijd het snelst gaat, maar ik was ook heel tevreden met de kilo’s die er daarna wat langzamer af gingen. Al met al superblij met mijn maagband. Bijna 12 kilo kwijt nu en nog ongeveer 8 te gaan. Gaat me lukken! Dankjewel Petra!
Tonny van de Z.
07-08-20 10:09:24
Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst ook mijn twijfels had, maar ik kan het iedereen aanraden. Niks zweverig, niks vaag, maar wel mooi van mijn klachten af (slecht slapen en piekeren). En het is bovendien een heel fijne, ontspannen ervaring (zou het elke dag wel willen, haha)
W. M.
08-06-20 17:14:25
Sinds 3 maanden geen alcohol meer gedronken, geen katers meer gehad en geen spijt! Is me erg meegevallen en ik kom nog een keer voor roken.
Karin v.d. L
31-05-20 19:31:33
Ik zag net een bericht van jou over roken op FB voorbijkomen en dat herinnerde mij eraan dat ik al bijna 7 maanden een niet-roker ben! Dankzij een sessie bij jou. Sorry maar ik was het al bijna vergeten, denk eigenlijk nooit meer aan sigaretten. Werkt gewoon top, die hypnose van jou! Voor mensen die twijfelen: ik zeg doen!
Bernadet D.
30-05-20 11:13:09
Op 18 maart was ik bij jou om van het roken af te komen, Sindsdien geen sigaret meer aangeraakt. Heel af en toe denk ik nog wel eens: o ja, vroeger zou ik nu een sigaretje hebben opgestoken, maar het is niet dat ik er dan ook een wil roken. Ik ben nu een NIET-roker! Dankjewel voor de fijne en succesvolle sessie!
Marieke L.
22-05-20 14:26:05
Ik ben EINDELIJK van het roken af! Het gaat nu al maanden heel goed want ik heb niet meer zo'n stemmetje in mijn hoofd dat me probeert te verleiden. Het effect van die hypnosesessie is echt heel bijzonder!
Janny v.D.
31-01-20 11:10:10
Yesssss! Gaat superdesupergoed! De eerste 10 kilo zijn eraf ....BEDANKT!
M-J van de H.
31-01-20 09:47:54
Petra heeft me gevraagd om iets op de website te zetten over mijn ervaring met hypnose om af te vallen. Dus hier hoe het bij mij is gegaan. Ik heb twee sessies gehad. Na de eerste kon ik eigenlijk niet geloven dat het echt ging werken omdat ik al ongeveer alles geprobeerd had. De eerste week ging het echt supergoed, maar toen ik de tweede week wat minder afviel en in de derde week zelfs een paar ons aankwam, dacht ik; zie je wel, dit lukt ook niet. En ging ik weer gewoon snoepen en snaaien. Maar toch wilde ik het nog één kans geven. Petra heeft me toen uitgelegd dat afvallen altijd met schokjes gaat; soms wat meer, soms wat minder en soms kom je zelfs weer een beetje aan. Dan is het belangrijk dat je toch het vertrouwen hebt dat je knop is omgezet. Vastbesloten blijven: ik heb weer controle en ik kan het loslaten. Niet de hele tijd die weegschaal op en jezelf afvragen; heb ik nu écht geen zin in snoep? Want dat is geen loslaten en dan herinner je jezelf de hele tijd aan je snoepen en aan je mislukkingen. En verlies je de moed als je een keer wat minder afvalt. Dus na de tweede sessie weer volle moed begonnen, heel goed mijn herinneringsgebaar gebruikt en savonds in bed ook voor mezelf herhaald dat ik nu echt afval en dat ik vastbesloten ben. Het gaat nu heel erg goed! Ik denk niet meer de hele dag aan eten, vergeet te snoepen en ben al veel gewicht kwijt. Soms is het toch moeilijk om niet te twijfelen, als je uit eten gaat of een feestje hebt. Want dat was je zo gewend. Maar zelfs als je een keer zogenaamd in de fout gaat de dag erna weer het vertrouwen. Okee, maar we gaan nog steeds voor het einddoel! En dat is intussen in zicht, nog maar zes kilo! Misschien ga ik nog wel door, want dit is nu voor mij gewoon en het bevalt me heel goed. Bedankt Petra!
B v. H.
28-01-20 12:50:49
Hallo Petra! Ruim een maand geleden was ik bij jou voor een afvalsessie en ik ben al bijna 5 kilo kwijt!
Dankjewel alvast! Ik zit nu in een goeie flow en ben vast van plan dit vol te houden. Mocht het nodig zijn om tussentijds weer even de puntjes op de i te zetten, dan weet ik je te vinden!
Frans I
15-11-19 14:24:51
Met veel plezier kijk ik terug de hele prettige en vooral ook effectieve contacten met Petra. Ze is echt op een betrokken, deskundige en praktische wijze bezig met haar vak. Een echte aanrader!!
Tonen: 5  10   20