Hypnoseffect       - direct en effectief -

Ervaringen

Fijn dat je jouw ervaringen met HypnosEffect hier wil delen! DankjewelAlleen je naam, datum, tijdstip en bericht worden zichtbaar.

Gastenboek

25 berichten op 3 pagina's
Paula B
08-03-21 20:24:10
Whoohoo!! In de eerste 2 weken gingen er al 4,2 kilo eraf. Ik weet wel dat het in het begin altijd het snelst gaat, maar ik was ook heel tevreden met de kilo’s die er daarna wat langzamer af gingen. Al met al superblij met mijn maagband. Bijna 12 kilo kwijt nu en nog ongeveer 8 te gaan. Gaat me lukken! Dankjewel Petra!
Tonny van de Z.
07-08-20 10:09:24
Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst ook mijn twijfels had, maar ik kan het iedereen aanraden. Niks zweverig, niks vaag, maar wel mooi van mijn klachten af (slecht slapen en piekeren). En het is bovendien een heel fijne, ontspannen ervaring (zou het elke dag wel willen, haha)
W. M.
08-06-20 17:14:25
Sinds 3 maanden geen alcohol meer gedronken, geen katers meer gehad en geen spijt! Is me erg meegevallen en ik kom nog een keer voor roken.
Karin v.d. L
31-05-20 19:31:33
Ik zag net een bericht van jou over roken op FB voorbijkomen en dat herinnerde mij eraan dat ik al bijna 7 maanden een niet-roker ben! Dankzij een sessie bij jou. Sorry maar ik was het al bijna vergeten, denk eigenlijk nooit meer aan sigaretten. Werkt gewoon top, die hypnose van jou! Voor mensen die twijfelen: ik zeg doen!
Bernadet D.
30-05-20 11:13:09
Op 18 maart was ik bij jou om van het roken af te komen, Sindsdien geen sigaret meer aangeraakt. Heel af en toe denk ik nog wel eens: o ja, vroeger zou ik nu een sigaretje hebben opgestoken, maar het is niet dat ik er dan ook een wil roken. Ik ben nu een NIET-roker! Dankjewel voor de fijne en succesvolle sessie!
Marieke L.
22-05-20 14:26:05
Ik ben EINDELIJK van het roken af! Het gaat nu al maanden heel goed want ik heb niet meer zo'n stemmetje in mijn hoofd dat me probeert te verleiden. Het effect van die hypnosesessie is echt heel bijzonder!
Janny v.D.
31-01-20 11:10:10
Yesssss! Gaat superdesupergoed! De eerste 10 kilo zijn eraf ....BEDANKT!
M-J van de H.
31-01-20 09:47:54
Petra heeft me gevraagd om iets op de website te zetten over mijn ervaring met hypnose om af te vallen. Dus hier hoe het bij mij is gegaan. Ik heb twee sessies gehad. Na de eerste kon ik eigenlijk niet geloven dat het echt ging werken omdat ik al ongeveer alles geprobeerd had. De eerste week ging het echt supergoed, maar toen ik de tweede week wat minder afviel en in de derde week zelfs een paar ons aankwam, dacht ik; zie je wel, dit lukt ook niet. En ging ik weer gewoon snoepen en snaaien. Maar toch wilde ik het nog één kans geven. Petra heeft me toen uitgelegd dat afvallen altijd met schokjes gaat; soms wat meer, soms wat minder en soms kom je zelfs weer een beetje aan. Dan is het belangrijk dat je toch het vertrouwen hebt dat je knop is omgezet. Vastbesloten blijven: ik heb weer controle en ik kan het loslaten. Niet de hele tijd die weegschaal op en jezelf afvragen; heb ik nu écht geen zin in snoep? Want dat is geen loslaten en dan herinner je jezelf de hele tijd aan je snoepen en aan je mislukkingen. En verlies je de moed als je een keer wat minder afvalt. Dus na de tweede sessie weer volle moed begonnen, heel goed mijn herinneringsgebaar gebruikt en savonds in bed ook voor mezelf herhaald dat ik nu echt afval en dat ik vastbesloten ben. Het gaat nu heel erg goed! Ik denk niet meer de hele dag aan eten, vergeet te snoepen en ben al veel gewicht kwijt. Soms is het toch moeilijk om niet te twijfelen, als je uit eten gaat of een feestje hebt. Want dat was je zo gewend. Maar zelfs als je een keer zogenaamd in de fout gaat de dag erna weer het vertrouwen. Okee, maar we gaan nog steeds voor het einddoel! En dat is intussen in zicht, nog maar zes kilo! Misschien ga ik nog wel door, want dit is nu voor mij gewoon en het bevalt me heel goed. Bedankt Petra!
B v. H.
28-01-20 12:50:49
Hallo Petra! Ruim een maand geleden was ik bij jou voor een afvalsessie en ik ben al bijna 5 kilo kwijt!
Dankjewel alvast! Ik zit nu in een goeie flow en ben vast van plan dit vol te houden. Mocht het nodig zijn om tussentijds weer even de puntjes op de i te zetten, dan weet ik je te vinden!
Frans I
15-11-19 14:24:51
Met veel plezier kijk ik terug de hele prettige en vooral ook effectieve contacten met Petra. Ze is echt op een betrokken, deskundige en praktische wijze bezig met haar vak. Een echte aanrader!!
Tonen: 5  10   20